Najnovije vesti

Ponedeljak, 24.09.2018

DVE ODLIČNE PROVERE NAŠE FUTSAL SELEKCIJE U RUSIJI

/images/news/futsal/omladinci/rus2.jpg

Dve odlične provere za našu najbolju futsal selekciju. Rival jedna od najboljih evropskih reprezentacija, selekcija Rusije koja se pokazala i kao sjajan domaćin. Dve utakmice, obe neizvesne do poslednjeg sudijskog zvižduka i povede Rusije istovetnim rezultatom. Prvog dana bilo je 3:2, drugog, posle preokreta, ponovo isti ishod.

Sreda, 19.09.2018

Posle pobede, poraz omladinske futsal selekcije u drugom prijateljskom meču protiv Rumunije

/images/news/futsal/omladinci/fusal klinci.jpg

Omladinska futsal reprezentacija Srbije poražena je u revanš meču od vršnjaka iz Rumunije - 1:5(1:1). U prvoj utakmici istih rivala naši omladinci bili su uspešniji (4:2), ali gosti su uspeli da se revanširaju u meču koji se igrao u Zrenjaninu.

Subota, 15.09.2018

Ženska futsal selekcija završila kvalifikacije za UEFA EURO

/images/news/futsal/omladinci/yene futsal.jpg

Ženska futsal reprezentacija Srbija okončala je kvalifikacije za UEFA EURO  porazom od Portugala – 0:11. Naše devojke koje su imale premijerni nastup u futsalu, posle poraza od Finske i Češke, imale su prilike da izmere trenutne mogućnosti protiv veoma jake selekcije domaćina. Tehnički bolje i fizički snažnije devojke iz Portugala lako su na kraju slavile pobedu protiv naše reprezentacije.

Ponedeljak, 03.09.2018

ŽENSKA FUTSAL SELEKCIJA POČELA PRIPREME ZA KVALIFIKACIONI TURNIR U PORTUGALU

/images/news/futsal/omladinci/zene futsal2.jpg

Najbolja ženska futsal selekcija Srbije počinje danas u 12,00 u hotelu „M“ pripreme za kvalifikacioni turnir za prvo UEFA Prvenstvo Evrope. Na spisku selektora Dejana Maješa nalazi se 16 igračica, a njih 12 otputovaće 11. septembra u Portugal gde nas očekuju susreti sa Finskom (12.septembar), Češkom (13.septembar) i Portugalom (15.septembar).Samo prvoplasirana selekcija izboriće plasman na Prvenstvo Evrope.

Subota, 25.08.2018

Odlično izdanje naše futsal ženske A selekcije u drugom meču sa Slovenijom

/images/news/futsal/omladinci/yene futsal.jpg

 

U sklopu priprema za kvalifikacije za UEFA Futsal Euro a posle poraza u prvom meču od Slovenije, naša najbolja ženska selekcija odigrala je u drugom susretu nerešeno sa istim rivalom. I pored minusa od dva gola, devojke selektora Dejana Maješa pokazale su karakter i do kraja meča uspele da anuliraju prednost Slovenki. Bile su ovo prve utakmice naše ženske A selekcije u futsalu.