Najnovije vesti

Ponedeljak, 05.08.2019

NOVA GENERACIJA OMLADINSKE FUTSAL SELEKCIJE NA PRIPREMAMA U SCFSS

/images/news/futsal/omladinci/vlada.jpg

Omladinska futsal selekcija Srbije održaće pripreme od 6.do 11.avgusta u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.Radi se o novoj generaciji omladinske futsal reprezentacije kojoj će ovo biti treće okupljanje, a od jeseni će početi da igra zvanične međunarodne utakmice, sve u sklopu priprema za kvalifikacije za Futsal U19 EURO 2021.

Četvrtak, 06.06.2019

FUTSAL REPREZENTACIJA IMA DVA TESTA ZATVORENOG TIPA SA HRVATSKOM

/images/news/futsal/2019/DMN_6836.JPG

Futsal „A“ selekcija Srbije odigraće  dve prijateljske utakmice zatvorenog tipa (bez prisustva publike) sa Hrvatskom 15. i 16.juna u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Na spisku selektora Gorana Ivančića nalazi se 16 igrača: Miodrag Aksentijević (Tjumen, Rusija), Mirza Hot (Novi Pazar), Vladan Koljajić (Ekonomac, Kragujevac), Aleksandar Pavlović (Kalča), Veroljub Vukadinović (Kalča), Marko Radovanović (Slavija, Prag), Denis Ramić (Litija, Slovenija), Miloš Simić (Haladaš, Mađarska), Stefan Rakić (Imperijal, Rumunija), Miljan Mutavdžić (Novi Pazar), Marko Pršić (Slavija, Prag), Jovan Lazarević (Mostar, Bosna i Hercegovina), Vladan Vesić (Mostar, Bosna i Hercegovina), Ninoslav Aleksić (Novi Pazar), Nikola Matijević (Ekonomac, Kragujevac), Kristijan Radin (Dinamo Kampiksen, Finska).

Petak, 31.05.2019

I DEVOJKE FUTSAL MAJSTORI, SRBIJA POBEDNIK TURNIRA, BRILJANTNA MARIJA VUKOVIĆ NAJBOLJI IGRAČ I STRELAC

/images/news/futsal/ZENE A TIM/futsal zene4.JPG

Znali smo da Srbija ima fantastične futsalere, majstore u igri na petoparcu, a posle veoma malo vremena, jer odigrale su tek nekoliko utakmica, i devojke su pokazale da možemo u bliskoj budućnosti očekivati dobre rezultate i sa najvažnijih događaja. Tome u prilog uspeh na završenom turniru u konkurenciji Češle, Slovačke i Slovenije, gde je Srbija osvojila prvo mesto.U odlučujućem meču izabranice selektora Dejana Majesa, u fenomenalnom ambijentu dvorane "Jezero" u Kikindi, savladale su selekciju Češke - 4:2(2:1).

Utorak, 28.05.2019

ISTORIJSKA POBEDA ŽENSKE FUTSAL SELEKCIJE

/images/news/futsal/ZENE A TIM/futsal zene1.JPG

Prva, istorijska pobeda ženske futsal reprezentacije Srbije od trenutka kada je formirana.

Sreda, 15.05.2019

SRBIJA DOMAĆIN MEĐUNARODNOG FUTSAL TURNIRA ZA ŽENE, SELEKTOR DEJAN MAJES POZVAO 16 IGRAČICA

/images/news/2019/novo/yene futsal.jpg

U Srbiji se od 28-31.maja održava Međunarodni prijateljski Futsal turnir za žene, a gradovi domaćini biće Zrenjanin, Novi Bečej i Kikinda.