Најновије вести

Понедељак, 27.05.2019

Први курс зa женске тренере oдржaн у Беoгрaду

/images/news/2019/novo 1/Z1.JPG

У Беoгрaду је oдржaн први Курс зa женске фудбaлске тренере, специјaлизoвaне зa рaд сa групaмa девoјчицa стaрoсти oд 7 дo 12 гoдинa.Овaј курс је oргaнизoвaн у сaрaдњи сa Фудбaлским сaвезoм Нoрвешке a у циљу пoпулaризaције и рaзвoјa женскoг фудбaлa нa теритoрији Републике Србије.

Субота, 23.09.2017

УЕФА Недеља фудбала на Ади Циганлији, празник дечије радости

/images/news/zene/U-16/UEFA 3.JPG

УЕФА и ове године, у оквиру Европске недеље спорта, низом манифестација обележава Недељу фудбала и тим поводом позвала је све своје чланице да узму учешће.ФС Србије се, већ по традицији, придружио акцији и од 23. до 30.септембра заједно са фудбалским савезима региона организује фестивале и турнире за фудбалско дружење деце разних узраста и способности. Позиву су се одазвали клубови и основне школе који окупљају дечаке и девојчице основних школа, децу са посебним потребама и децу која учествују у Лиги Београда.Фудбалски савез Београда је данас на Ади Циганлији организовао фестивал на коме је учествовало више десетина дечака и девојчица, a програмом је руководио Срђан Милосављевић. Пре и после Фестивала организоване су утакмице лиге ФС Београда за децу узраста од 7 до 11 година.

Понедељак, 18.09.2017

УЕФА Недеља фудбала од 23. до 30. септембра,сви региони узели учешће

/images/news/mirko/fifa-dan-fudbala-11031.jpg

Понедељак, 20.02.2017

Мини – Макси лига за девојчице, домаћин турнира Бачка Паланка

/images/news/SC FSS/04 Novi Sad.jpg

У сезони 2016-2017 на територији Фудбалског савеза Војводине а у оквиру календара Мини Макси лиге Србије, координатор Мини Макси лиге Србије за девојчице Јован Вукчевић заједно са сарадницима, организовао је пет турнира у женском фудбалу у Сремској Митровици, Инђији, Зрењанину, Новом Саду и Суботици а у плану је реализација још четири турнира у Панчеву, Старој Пазови, Врбасу и Бачкој Паланци.

Понедељак, 09.01.2017

Завршен први део 17.сезоне Мини Макси лиге

/images/news/Foto Nova Pazova.jpg