Najnovije vesti

Nedelja, 15.07.2018

FIFA SVETSKI KUP: FRANCUSKA DRUGI PUT PRVAK SVETA, MUNDIJAL U RUSIJI NAJBOLJI U ISTORIJI

/images/news/sudije/IGOR NOVO/france1.jpg

 

Reprezentacija Francuske trijumfovala je na FIFA Svetskom kupu u Rusiji! Trikolori su drugi put u istoriji osvojili Mundijal, pošto su u finalnom meču na moskovskom Lužnjikiju savladali Hrvatsku - 4:2(2:1).

Nedelja, 15.07.2018

Drugi dan seminara, sudije imale test fizičke spremnosti

/images/news/sudije/IGOR NOVO/sud.JPG

 

 U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi nastavljen je seminar sudija Super lige.  Drugog dana seminara na dnevnom redu bilo je polaganje fizičkih normi. U kvalitetnim uslovima i uz savremena tehnička sredstva za merenje fizičkih rezultata, sudije su imale priliku da pokažu trenutnu fitnes spremu.

Subota, 14.07.2018

Seminar sudija Super lige

/images/news/sudije/IGOR NOVO/sudije.JPG

 

 

Četvrtak, 05.07.2018

UEFA FUTSAL EURO ZA ŽENE: SRBIJA U GRUPI SA PORTUGALOM

/images/news/zene/A/kvalifikacije/logo yene.jpg

U Nionu je održan žreb kvalifikacionih grupa za prvo UEFA Evropsko prvenstvo u futsalu za žene. Srbija se nalazi u grupi 4 čiji je domaćin Portugal a rivali su još Češka, kao i još jedna ekipa koja dolazi iz preliminarne runde (Slovačka, Finska ili Litvanija). Utakmice u grupi biće odigrane od 11. do 16.septembra a samo pobednik će izboriti plasman na finalni turnir UEFA Futsal Woman Euro 2019.

Sreda, 04.07.2018

FIFA veruje Miloradu Mažiću, srpska trojka sudi Brazil – Belgija na SP u Rusiji

/images/news/A/fifa world kup/trojka.jpg

Milorad Mažić, najbolji srpski sudija, sa pomoćnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem, deliće pravdu na četvrtfinalnoj utakmici Svetskog prvenstva u Rusiji između Brazila i Belgije.