Saopštenja

Četvrtak, 14.03.2019

Obaveštenje za medije - akreditovanje za utakmicu A tima Srbije protiv Portugala u Lisabonu 25. marta

images/news/grb_za_vest_l.png

Najbolji fudbaleri Srbije kvalifikacijе za EURO 2020. počinju protiv Portugala u Lisabonu 25. marta 2019. godine. Što se tiče sistema akreditovanja za medije, prema pravilima FS Portugala, biće otvoren od 5. do 15. marta.Za medije iz Srbije, akreditovanje se vrši isključivo preko medija službe FS Srbije koja će podatke proslediti FS Portugala, tako da vas molimo da vaše zahteve pošaljete na blagovremeno na mejl  [email protected] uz sledeće informacije: Ime i prezime zaposlenogRadno mesto (novinar, fotoreporter, snimatelj)Kopiju validne novinarske legitimacije i na memorandumu firme potvrdu o zaposlenju.

Ponedeljak, 08.10.2018

Akreditovanje za utakmice U21 reprezentacije u kvalifikacijama za EP Srbija – Austrija (12. oktobar) i Srbija – Jermenija (16. oktobar)

images/news/grb_za_vest_l.png

Poštovani,

Sistem akreditovanja za predstojeće utakmice U21 reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Srbija – Austrija (12. oktobar, 18.00, TV Arena sport) i Srbija – Jermenija (16.oktobar, 18.00, TV Arena sport) biće otvoren od ponedeljka 8. oktobra do srede 10. oktobra do 12.00 časova. Obe utakmice igraju se na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu.

Subota, 09.06.2018

OBAVEŠTENJE ZA MEDIJE U VEZI SA BORAVKOM REPREZENTACIJE U RUSIJI, AKREDITACIJE I MEDIJSKE AKTIVNOSTI

images/news/grb_za_vest_l.png

 

______________________________________________________________________________________________________________________

Petak, 01.06.2018

Selektor Mladen Krstajić odabrao 23 igrača za SP u Rusiji

/images/news/A/krstajic rusija/strucni stab.jpg

Dan pred odlazak reprezentacije Srbije u Austriju, gde će nastaviti pripreme za SP u Rusiji, selektor A tima Mladen Krstajić odabrao je 23 igrača koji će predstavljati našu reprezentaciju na predstojećem Mundijalu.

Nedelja, 20.05.2018

Sportski direktor FSS Goran Bunjevčević hitno operisan u Kliničkom centru Srbije

images/news/grb_za_vest_l.png

Sportski direktor FSS Goran Bunjevčević hitno je operisan tokom prošle noći na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije.

Brzom intervencijom medicinskog osoblja ustanovljeno je da je sportskom direktoru FS Srbije pukla aneurizma, zbog čega je podvrgnut hitnoj hiruškoj intervenciji koju je uradio profesor Goran Tasić sa svojim timom.