Utorak, 23.08.2016

Akreditovanje za utakmicu Srbija – Republika Irska

Poštovani,

obaveštavamo Vas da je od utorka 16. avgusta 2016. godine, otvoren sistem akreditovanja medija za predstojeću kvalifikacionu utakmicu „A“ reprezentacija,

Srbija – Republika Irska, koja će biti odigrana u ponedeljak, 05. septembra 2016. godine, sa početkom u 20.45 časova na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.

Prijem zahteva za akreditovanje biće otvoren do srede, 31. avgusta 2016. godine.

Vaše zahteve za dobijanjem akreditacija šaljite na novu mejl adresu: [email protected], na memorandumu svoje kuće.

Zahtev mora da sadrži ime i prezime novinara i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće koje nisu nosioci TV prava i koji, podsećamo, nemaju pravo snimanja susreta).

Akreditacije ćemo izdavati na dve lokacije – u prostorijama FSS, Terazije 3/VIII, u subotu i nedelju 03. i 04 septembra od 12.00 do 17.00 časova i u ponedeljak, na dan utakmice 05. septembra, od 10.00 do 17.00 časova, i u prostorijama Sportskog društva Crvena zvezda, u nedelju, 04. septembra i ponedeljak, 05 septembra od 10.00 do 21.00 čas.

Akreditacije ćemo izdavati samo lično uz odobrenje, a fotografisanje će biti na licu mesta.

Prostorija za odlaganje opreme (kamera, stativ i sl.) je obezbeđena i nalazi se u Medija centru.

Za više informacija o načinu akreditovanja pozovite 064/8180065.

Napomena: Novinari koji žele da prisustvuju treningu reprezentacije, moraće da imaju akreditaciju.

Ulaz na stadion biće omogućen samo uz posedovanje dva dokumenta: akreditacije i overene novinarske legitimacije.Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, USN Beograda, DSN Vojvodine, Udruženje novinara Srbije, AIPS, NUNS i nacionalnih udruženja.

Zamena akreditacija, odnosno imena prijavljenih novinara, nije moguća i akreditacije će se izdavati samo licima čija se imena nalaze na spisku akreditovanih. Svaka zloupotreba biće kažnjena oduzimanjem prava na akreditovanje za utakmice u organizaciji FSS. Kontrola će biti obavljena na ulazu.Broj mesta je ograničen, pa se zato mole redakcije da prijavljuju broj novinara prema stvarnim potrebama posla.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetomi sledećim prioritetima:

1. medijski partneri FSS

2. sportske redakcije, odnosno mediji

3. ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Molimo Vas da u celosti ispoštujete naznačeni rok za akreditovanje, jer u protivnom nećete moći da dobijete propusnicu za praćenje utakmice.

Podsećamo Vas takođeda je od 18. avgusta 2016. godine, otvoren sistem akreditovanja medija i za predstojeću kvalifikacionu utakmicu mladih reprezentacija Srbije i Republike Irske, koja će biti odigrana u utorak, 06. septembra 2016. godine, sa početkom u 18.00 časova na Stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Prijem zahteva za akreditovanje biće otvoren do četvrtka, 01. septembra 2016. godine. Vaše zahteve za dobijanjem akreditacija šaljite takođe na novu mejl adresu: [email protected], na memorandumu svoje kuće.

Akreditacije će biti izdavane u prostorijama FSS, Terazije 3/VIII, u ponedeljak, 05. septembra 2016. godine od 10.00 do 15.00 časova, i u utorak, 06. septembra 2016. godine od 16.00 časova na lokaciji Stadion “Karađorđe” u Novom Sadu. Za dodatne informacije o načinu preuzimanja akreditacija u Novom Sadu pozovite 064/8180065.

Služba za medije FSS