INTERVJUI

Utorak, 19.04.2016

Intervju:Đani Infantino, predsednik FIFA

/images/news/2016/infantino-1.jpg

Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA), gospodin Đani Infantino,u ekskluzivnom intervjuu za sajt Fudbalskog saveza Srbije, govori o značaju podrške predsednika Karadžića i FSS njegovoj kandidaturi, odnosno izboru za prvog čoveka FIFA, organizaciji i radu srpske kuće fudbala, slici iz Beograda koja je obišla svet posle osvojene titule na Novom Zelandu, potrebi izgradnje nacionalnog stadiona, ali i strateškim ciljevima FIFA pod njegovim vođstvom.

 

Petak, 12.02.2016

Evropski, a naš - Intervju:Zoran Laković

/images/news/cveja/Tole i Lakovich.jpg

Sve viđeno na Futsal EURO postavlja nove granice i nivo organizacije pod kapom UEFA

 

Četvrtak, 21.01.2016

Intervju: Aca Kovačević

/images/news/futsal/aca.jpg

Počelo je odbrojavanje do najvećeg događaja u istoriji našeg fudbala pod kapom UEFA i FSS, samita najboljih evropskih reprezentacija u futsalu, spektakla koji će puniti tribine beogradske Arene od 2. do 13. februara.

Četvrtak, 07.01.2016

Intervju: Radovan Ćurčić

/images/news/A/30-05-2015-3.jpg

Fudbalska Srbija je verovatno jedina zemlja u svetu, u moru onih koje su daleko razvijenije, koja se može pohvaliti činjenicom da je sa dve mlađe selekcije prvak Evrope (U -19) i šampion sveta (U-20), a opet zbog posta dugog pet godina, koliko A reprezentacija ne zna za plasman na neko veliko takmičenje, slika o srpskom fudbalu dolazi pod lupu nacije koja je gladna najveće scene i učešća naše najbolje selekcije u završnici EP ili SP.

Nedelja, 15.11.2015

INTERVJU: ILIJA PETKOVIĆ

/images/news/2015/petko.jpg

Jedan je od ljudi u srpskom fudbalu koji ima ime i prezime, bivši selektor i trener čija reč ima težinu, a znanje i iskustvo Ilije Petkovića danas su u službi savetnika Fudbalskog saveza Srbije. O aktuelnom trenutku u najboljem nacionalnom timu, ali i njegovoj budućnosti, čovek koji je odveo tada Srbiju i Crnu Goru na Svetsko prvenstvo koje se održavalo u Nemačkoj, govori iskreno.