• Немања Максимовић
  • (Валенсија)
  • Датум рођења: 26.01.1995
  • Висина: 185цм
  • Тежина: 75кг
  • Број одиграних утакмица: 5
  • Број датих голова: 0
  • Претходни клубови: Црвена звезда, Верона (Италија), Домжале (Словенија), Астана

  • Биографија
  • Одигране утакмице