• Младен Коцић
  • (Тјумен)
  • Датум рођења: 22.10.1988
  • Висина: 172цм
  • Тежина: 68кг
  • Број одиграних утакмица: 0
  • Број датих голова: 0
  • Претходни клубови: КМФ Економац, КМФ Национал