Делегирање судија - Српска лига Запад

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • Split
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34

Пролетер - Млади Радник 1926

Субота, 25.11.2017 13:00 - Враново
Делегат - Сп. радник: АНТОНИЋ Дејан
Главни судија: ДЕСПОТОВИЋ Небојша
Први помоћни судија: РАДОВАНОВИЋ Урош
Други помоћни судија: МАРКОВИЋ Никола
Четврти судија: ПЕТРОВИЋ Милош
Делегат - Посматрач:
Посматрач: ВУЈИЧИЋ Зоран

Мокра Гора - Лозница

Субота, 25.11.2017 13:00 - Зубин поток
Делегат - Сп. радник: МАТОВИЋ Зоран
Главни судија: ЛУКИЋ Александар
Први помоћни судија: ОБРАДОВИЋ Никола - Баточина
Други помоћни судија: ЛЕКИЋ Милорад
Четврти судија: МИХАИЛОВИЋ Марко
Делегат - Посматрач:
Посматрач: ВУКОСАВЉЕВИЋ Милован

Слога (ПЖ) - ФАП

Субота, 25.11.2017 13:00 - Пожега
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: ДИМИТРИЈЕВИЋ Срђан
Први помоћни судија: МИЛОЈЕВИЋ Александра
Други помоћни судија: ШОЛАЈИЋ Жељко
Четврти судија: ВИШЊИЋ Марина
Делегат - Посматрач: ДАВИДОВИЋ Петар
Посматрач:

Шумадија 1903 - Јединство

Субота, 25.11.2017 13:00 - Крагујевац
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: БОРИСАВЉЕВИЋ Љубиша
Први помоћни судија: САВИЋ Небојша
Други помоћни судија: ПЕТРОВИЋ Ненад
Четврти судија: СТОЈАНОВИЋ Никола
Делегат - Посматрач: КУБУРОВИЋ Милан
Посматрач:

Златибор - Карађорђе

Субота, 25.11.2017 13:00 - Чајетина
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: ЈОКИЋ Мирослав
Први помоћни судија: НОВАКОВИЋ Илија
Други помоћни судија: ЈОВАНОВИЋ ЏАЈИЋ Немања
Четврти судија: ЂОРЂЕВИЋ Ненад
Делегат - Посматрач: САНДИЋ Зоран
Посматрач:

Будућност-Крушик 2014 - Прово

Субота, 25.11.2017 13:00 - Ваљево
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: ВУКОВИЋ Урош
Први помоћни судија: ГОВЕДАРЕВИЋ Александар
Други помоћни судија: ОБРАДОВИЋ Никола - Рача
Четврти судија: ИВКОВИЋ Марко
Делегат - Посматрач: СТОЈАДИНОВИЋ Драган
Посматрач:

Јединство Путеви - Смедерево 1924

Недеља, 26.11.2017 13:00 - Ужице
Делегат - Сп. радник: ТОМИЋ Владимир
Главни судија: МАТИЋ Мирослав
Први помоћни судија: ЂЕРМАНОВИЋ Владан
Други помоћни судија: СИМИЋ Никола
Четврти судија: СИМИЋ Предраг
Делегат - Посматрач:
Посматрач: ЈЕРЕМИЋ Владан

Железничар - Полет

Недеља, 26.11.2017 13:00 - Лајковац
Делегат - Сп. радник:
Главни судија: ВУЈОВИЋ Никола
Први помоћни судија: ТУБИЋ Његош
Други помоћни судија: ЖИВКОВИЋ Марко
Четврти судија: ЂОРЂЕВИЋ Никола
Делегат - Посматрач: ЦИЦВАРИЋ Драган
Посматрач:

Тутин - Шумадија

Недеља, 26.11.2017 13:00 - Тутин
Делегат - Сп. радник: ВУКАШИНОВИЋ Александар
Главни судија: ЈАКОВЉЕВИЋ Младен
Први помоћни судија: ЂУРИЋ Жељко
Други помоћни судија: СТОЈКОВИЋ Марко
Четврти судија: ВУЧИЋЕВИЋ Иван
Делегат - Посматрач:
Посматрач: КОЛЕНЧЕВИЋ Саша