Делегирање судија - Пионирска лига

Војводина - Партизан

Недеља, 14.06.2015 11:00 - Стaрa Пaзoвa -
Делегат - Сп. радник: РАДОВАНОВИЋ Драган
Главни судија: ПЕТКОВИЋ Немања
Први помоћни судија: БАНОВИЋ Бојан
Други помоћни судија: БОГИЋЕВИЋ Драган