Делегирање судија - КУП Србије за жене

  • 1/8
  • 1/4
  • 1/2
  • Финале

ЖФК Црвена звезда - ЖФК Војводина

Субота, 02.06.2018 17:30 - Лaзaревaц - Фк Кoлубaрa
Делегат - Сп. радник: РАДОВИЋ Недељко
Главни судија: МИНИЋ Ана
Први помоћни судија: ЗАФИРОВИЋ Јасмина
Други помоћни судија: МИЛОЈЕВИЋ Александра
Четврти судија: МИЦКОСКА Јасмина
Посматрач: ПЕТРОВИЋ (СБ) Зоран