Najnovije vesti

Ponedeljak, 27.08.2018

Ženska A reprezentacija završila kvalifikacije za SP porazom u Španiji

/images/news/zene/A/kvalifikacije/zeeenea.jpg

Najbolja ženska reprezentacija oprostila se od kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo porazom od najbolje selekcije u grupi, reprezentacije Španije. Jedna od najboljih selekcija Evrope rano je došla u vođstvo, igrao se treći minut, kada je domaćin iz jedanaesterca došao u vođstvo i već tada praktično rešio meč. Do kraja prvog dela Španija je duplirala vođstvo, a u nastavku Milena Vuković je još jednom bila savladana.

Nedelja, 29.07.2018

ŽENSKA “A” REPREZENTACIJA OSVOJILA “BALATON KUP”, UBEDLJIVA POBEDA PROTIV RUMUNIJE

/images/news/zene/A/kvalifikacije/balaton1.jpg

 

Ženska “A” reprezentacija Srbije osvojila je “Balaton kup” u Mađarskoj posle dobre igre i ubedljive pobede u meču sa Rumunijom – 3:0 (2:0).

Petak, 27.07.2018

SRBIJA U FINALU „BALATON KUPA“, DEVOJKE POSLE PENALA BOLJE OD BELORUSIJE

/images/news/zene/A/kvalifikacije/balaton.jpg

Ženska „A“ reprezentacija Srbije savladala je Belorusiju posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (u regularnom toku završeno 1:1) i obezbedila plasman u finale „Balaton kupa“. Naše devojke će u nedelju igrati protiv Rumunije koje su bile bolje od domaćina turnira, Mađarske.

Sreda, 25.07.2018

Ženska „A“ reprezentacija učestvuje na „Balaton kupu“ u Mađarskoj

/images/news/zene/A/kvalifikacije/Team pic.jpg

 

Ženska „A“ reprezentacija učestvuje na „Balaton kupu“ u Mađarskoj a prvi rival našim devojkama biće selekcija Belorusije, 27.jula u 15,00. U zavisnosti od ishoda, sledi duel za prvo ili treće mesto sa Mađarskom ili Rumunijom, koji se igra dva dana kasnije.

Četvrtak, 05.07.2018

UEFA FUTSAL EURO ZA ŽENE: SRBIJA U GRUPI SA PORTUGALOM

/images/news/zene/A/kvalifikacije/logo yene.jpg

U Nionu je održan žreb kvalifikacionih grupa za prvo UEFA Evropsko prvenstvo u futsalu za žene. Srbija se nalazi u grupi 4 čiji je domaćin Portugal a rivali su još Češka, kao i još jedna ekipa koja dolazi iz preliminarne runde (Slovačka, Finska ili Litvanija). Utakmice u grupi biće odigrane od 11. do 16.septembra a samo pobednik će izboriti plasman na finalni turnir UEFA Futsal Woman Euro 2019.