Najnovije vesti

Petak, 31.08.2018

OMLADINKE DEKLASIRALE LIHTEŠTAJN, PROTIV DANSKE ZA PLASMAN U NAREDNU FAZU KVALIFIKACIJA

/images/news/zene/U-19/kamp/liht.jpg

Posle remija sa Grčkom (0:0), ženska omladinska reprezentacija Srbije deklasirala je domaćina Lihteštajn 15:0 (5:0) u okviru drugog kola prvog kruga kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje se 2019. godine održava u Škotskoj. Naše devojke nisu imale zadatak protiv apsolutnog autsajdera i sada im ostaje duel sa Danskom, kako bi uspeli da izbore vizu za nastavak kvalifikacija.

Ponedeljak, 27.08.2018

OMLADINKE IZBORILE PLASMAN U ZAVRŠNI KRUG KVALIFIKACIJA ZA PLASMAN NA EVROPSKO PRVENSTVO

/images/news/zene/U-19/kamp/bjega lih.jpg

I pored visokog poraza od veoma jake selekcije Danske, naša ženska omladinska reprezentacija uspela je da izbori plasman u završni krug kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Škotskoj. Zahvaljući boljoj gol razlici od Grčke (pobedili Lihteštajn samo 3:0), Srbija je uspela u Lihteštajnu da ostvari glavni cilj a to je drugi krug kvalifikacija.

Petak, 24.08.2018

OMLADINKE U LIHTEŠTAJNU TRAŽE VIZU ZA DRUGI KRUG KVALIFIKACIA ZA PLASMAN NA EP

/images/news/zene/U-19/kamp/novo omladinke.jpg

Pred žanskom omladinskom reprezentacijom Srbije nalazi se prvi krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, a vršilac dužnosti selektora, Predrag Grozdanović, izabrao je devojke koje će nas predstavljati u Lihteštajnu.

Petak, 03.08.2018

UBEDLJIV PORAZ OMLADINKI U DRUGOM MEČU SA SLOVAČKOM

/images/news/zene/U-19/kamp/slov222.jpg

Posle poraza u prvom meču u Zvolenu protiv Slovačke, ženska omladinska reprezentacija Srbije izgubila je danas od istog rivala i drugi put, samo sada daleko ubedljivije. Poraz od 0:5(0:4) predstavlja opomenu pred start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i mečeve koji ovu generaciju devojaka očekuju od 27.avgusta do 4.septembra u Lihteštajnu (rivali još Danska i Grčka).

Sreda, 01.08.2018

PORAZ OMLADINKI U PRVOJ OD DVE PROVERE U SLOVAČKOJ

/images/news/zene/U-19/kamp/slovac.jpg

Žensku omladinsku reprezentaciju Srbije krajem avgusta očekuje prvi krug kvalifikacija u Lihtenštajnu (27.avgust – 4.septembar), a poslednje provere za duele protiv Danske, Grčke i Lihteštajna, izabranice Bojana Vučkovića imaju u Slovačkoj. U prvom meču koji se igrao u Zvolenu, domaća selekcija je bila bolja i slavila rezultatom 2:1(1:0).