Petak, 17.05.2019

TAKMIČARSKA KOMISIJA FSS: FINALE KUPA NA STADIONU „RAJKO MITIĆ“, 23. MAJA U 19,00

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije utvrdila je postignute rezultate polufinalnih mečeva Kupa Srbije za sezonu 2018/19. posle kojih su plasman u finale izborili FK Crvena zvezda i FK Partizan.

Na osnovu odluke Izvršnog odbora da se ovlašćuje Takmičarska komisija da samostalno odluči o eventualnoj promeni mesta odigravanja finalnog meča, Takmičarska komisija razmatrala je mogućnost promene mesta odigravanja finalne utakmice Kupa Srbije.

Na osnovu bezbednosnih procena i bolje i kvalitetnije organizacije finalne utakmice, Takmičarska komisija donela je odluku da se finalna utakmica zakazana za 23. maj odigra u Beogradu umesto u Nišu.

Na osnovu uputstva za određivanje parova završnog takmičenja, odnosno finalne utakmice, u prisustvu predstavnika klubova finalista, putem žreba, utvrđeno je da se utakmica igra na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom u 19,00.

Prilikom žreba klubovi su podržali odluku Takmičarske komisije, a klubove su predstavljali Milan Milijaš iz FK Partizan i Goran Negić iz FK Crvena zvezda.