Najnovije vesti

Ponedeljak, 27.05.2019

Prvi kurs za ženske trenere održan u Beogradu

/images/news/2019/novo 1/Z1.JPG

U Beogradu je održan prvi Kurs za ženske fudbalske trenere, specijalizovane za rad sa grupama devojčica starosti od 7 do 12 godina.Ovaj kurs je organizovan u saradnji sa Fudbalskim savezom Norveške a u cilju popularizacije i razvoja ženskog fudbala na teritoriji Republike Srbije.

Subota, 23.09.2017

UEFA Nedelja fudbala na Adi Ciganliji, praznik dečije radosti

/images/news/zene/U-16/uefa 2.JPG

 

UEFA i ove godine, u okviru Evropske nedelje sporta, nizom manifestacija obeležava Nedelju fudbala i tim povodom pozvala je sve svoje članice da uzmu učešće.FS Srbije se, već po tradiciji, pridružio akciji i od 23. do 30.septembra zajedno sa fudbalskim savezima regiona organizuje festivale i turnire za fudbalsko druženje dece raznih uzrasta i sposobnosti. Pozivu su se odazvali klubovi i osnovne škole koji okupljaju dečake i devojčice osnovnih škola, decu sa posebnim potrebama i decu koja učestvuju u Ligi Beograda.Fudbalski savez Beograda je danas na Adi Ciganliji organizovao festival na kome je učestvovalo više desetina dečaka i devojčica, a programom je rukovodio Srđan Milosavljević. Pre i posle Festivala organizovane su utakmice lige FS Beograda za decu uzrasta od 7 do 11 godina.

Ponedeljak, 18.09.2017

UEFA Nedelja fudbala od 23. do 30. septembra,svi regioni uzeli učešće

/images/news/mirko/fifa-dan-fudbala-11033.jpg

Ponedeljak, 20.02.2017

Mini – Maksi liga za devojčice, domaćin turnira Bačka Palanka

/images/news/SC FSS/04 Novi Sad.jpg

U sezoni 2016-2017 na teritoriji Fudbalskog saveza Vojvodine a u okviru kalendara Mini Maksi lige Srbije, koordinator Mini Maksi lige Srbije za devojčice Jovan Vukčević zajedno sa saradnicima, organizovao je pet turnira u ženskom fudbalu u Sremskoj Mitrovici, Inđiji, Zrenjaninu, Novom Sadu i Subotici a u planu je realizacija još četiri turnira u Pančevu, Staroj Pazovi, Vrbasu i Bačkoj Palanci.Na turnirima učestvuju devojčice iz šest ženskih fudbalskih klubova sa teritorije FS Vojvodine i selekcije tri osnovne škole. Za domaćina regionalnog turnira određena je Bačka Palanka.

Ponedeljak, 09.01.2017

Završen prvi deo 17.sezone Mini Maksi lige

/images/news/Foto Nova Pazova.jpg