Najnovije vesti

Subota, 23.09.2017

UEFA Nedelja fudbala na Adi Ciganliji, praznik dečije radosti

/images/news/zene/U-16/uefa 2.JPG

 

UEFA i ove godine, u okviru Evropske nedelje sporta, nizom manifestacija obeležava Nedelju fudbala i tim povodom pozvala je sve svoje članice da uzmu učešće.FS Srbije se, već po tradiciji, pridružio akciji i od 23. do 30.septembra zajedno sa fudbalskim savezima regiona organizuje festivale i turnire za fudbalsko druženje dece raznih uzrasta i sposobnosti. Pozivu su se odazvali klubovi i osnovne škole koji okupljaju dečake i devojčice osnovnih škola, decu sa posebnim potrebama i decu koja učestvuju u Ligi Beograda.Fudbalski savez Beograda je danas na Adi Ciganliji organizovao festival na kome je učestvovalo više desetina dečaka i devojčica, a programom je rukovodio Srđan Milosavljević. Pre i posle Festivala organizovane su utakmice lige FS Beograda za decu uzrasta od 7 do 11 godina.

Ponedeljak, 18.09.2017

UEFA Nedelja fudbala od 23. do 30. septembra,svi regioni uzeli učešće

/images/news/mirko/fifa-dan-fudbala-11033.jpg

Ponedeljak, 20.02.2017

Mini – Maksi liga za devojčice, domaćin turnira Bačka Palanka

/images/news/SC FSS/04 Novi Sad.jpg

U sezoni 2016-2017 na teritoriji Fudbalskog saveza Vojvodine a u okviru kalendara Mini Maksi lige Srbije, koordinator Mini Maksi lige Srbije za devojčice Jovan Vukčević zajedno sa saradnicima, organizovao je pet turnira u ženskom fudbalu u Sremskoj Mitrovici, Inđiji, Zrenjaninu, Novom Sadu i Subotici a u planu je realizacija još četiri turnira u Pančevu, Staroj Pazovi, Vrbasu i Bačkoj Palanci.Na turnirima učestvuju devojčice iz šest ženskih fudbalskih klubova sa teritorije FS Vojvodine i selekcije tri osnovne škole. Za domaćina regionalnog turnira određena je Bačka Palanka.

Ponedeljak, 09.01.2017

Završen prvi deo 17.sezone Mini Maksi lige

/images/news/Foto Nova Pazova.jpg

Utorak, 18.10.2016

Kreće 17. sezona Mini Maxi lige Srbije

/images/news/mirko/KG 15.10.2016..jpg

Odatle sve kreće, bazičnog fudbala koji predstavlja prvo zabavu za najmlađe, zatim i neku vrstu prve selekcije za najtalentovanije klince. A sastankom predstavnika gradova-kandidata za organizaciju liga održanom u Kragujevcu krenule su zvanično aktivnosti za 17.sezonu Mini Maxi lige Srbije. Očekuje se ponovo rekordan broj od 27 liga na teritoriji cele Srbije.Usvojene su Propozicije, Pravila igre i Kalendar za sezonu 2016-2017 a u uvodnom delu dat je prioritet informaciji o potpisivanju Protokola o saradnji od strane FS Srbije sa Udruženjem dečijih fudbalskih turnira Srbije koje je tehnički organizator Mini Maxi lige, čime je ligi ukazano poverenje od strane FS Srbije da se unapredi saradnja u oblasti dečijeg fudbala u Srbiji.